خواص

فواید صابون گوگرد برای جوش چیست؟

صابون گوگرد برای جوش

شنیدن کلمه‌ی گوگرد ممکن است ما را به یاد کلاس شیمی بیندازد، اما آنطور که پیداست این عنصر فراوان همچنین یک جزء اصلی در طب‌های سنتی و طبیعی است که به واسطه‌ی خواص ضد میکروبی‌اش قرن‌ها برای کمک به درمان آکنه و سایر شرایط پوستی به کار می‌رفته. گوگر همچنین به طور گسترده و در محصولات متنوعی در دسترس است. از پماد گرفته تا صابون گوگرد برای جوش و آکنه. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص صابون گوگرد (به انگلیسی: Sufur Soap) به خواندن این مطلب ادامه دهید.

صابون گوگرد بر چه نوع جوش‌هایی اثرگذار است؟

صابون گوگرد بیش از همه برای جوش‌هایی کاربردی است که با ترکیبی از سلول‌های مرده پوست و سبوم اضافی تشکیل می‌شوند؛ شامل جوش‌های سر سفید و سرسیاه. با این وجود، باید توجه داشته باشید که نتایج می‌تواند میان کاربران مختلف تفاوت داشته باشد. همچنین ممکن است روی برخی از جوش‌ها تاثیر بگذارد و روی برخی دیگر خیر. در نتیجه اولین قدم برای استفاده از صابون گوگرد برای جوش، تشخیص نوع جوش است. در این رابطه خوب است با یک متخصص مشورت نمایید.

 

صابون گوگرد برای جوش

 

جوش‌های سر سفید و سر سیاه، به عنوان جوش‌های غیر التهابی خفیف‌ترین نوع آکنه هستند. گوگرد یکی از درمان‌های بدون نسخه‌ برای این نوع جوش‌ها است. چراکه دو عنصر تشکیل دهنده‌ی این جوش‌ها – سلول‌های مرده پوست و سوبوم – را مورد هدف قرار می‌دهد. اسید سالیسیلیک نیز می‌تواند برای درمان این نوع جوش‌ها مناسب باشد، اما اگر پوست حساسی دارید گوگر و صابون گوگر می‌تواند جایگزین بهتری باشد.

مقاله پیشنهادی:  پونه خشک برای چی خوبه؟

اما گوگرد برای درمان جوش‌های قوی‌تر و التهابی به اندازه‌ی کافی قوی نیست و فرد باید برای درمان این نوع از مشکلات پوستی به پزشک مراجعه کند. او ممکن است به شما ترکیباتی مانند «بنزوایل پروکسید» توصیه کند.

صابون گوگرد همچنین می‌تواند به درمان جای جوش نیز کمک کند. اگر شما زیاد جوش می‌زنید، این احتمال بسیار قوی است که جای جوش زیادی هم روی پوست داشته باشید. از آنجا که گوگرد سطح پوست را خشک می‌کند و پوست مرده را از بین می‌برد، از لحاظ نظری می‌تواند شدت جای جوش‌ها را کم کند. اما توجه داشته باشید که این نمی‌تواند درمان اصلی باشد و باید برای درمان قطعی به پزشک مراجعه شود.

آیا صابون گوگرد برای همه نوع پوستی مناسب است؟

مانند سایر مواد درمان کننده‌ی جوش و آکنه، استفاده از صابون گوگرد برای جوش ممکن است پوست شما را تحریک کند. با اینحال، نسبت به سایر گزینه‌ها، انتخاب مطمئن‌تری برای پوست‌های حساس است. اما به طور کلی می‌توان از گوگرد برای درمان جوش پوست‌های خشک و ترکیبی استفاده کرد.

صابون گوگرد

قیمت صابون گوگرد ← صابون گوگرد سپیدک

عوارض جانبی احتمالی

اگرچه گوگرد برای پوست‌های حساس به اندازه‌ی کافی ملایم است، همچنان می‌تواند با برخی عوارض جانبی همراه باشد‌؛ از جمله خشکی و تحریک بیش از حد. هنگامی که برای اولین بار از صابون گوگر یا ترکیبات حاوی گوگرد برای درمان جوش استفاده می‌کنید، روزانه یکبار آن را به کار ببرید. به محض آنکه پوستتان به این محصول عادت کرد، می‌توانید تعداد دفعات را به تدریج به دو یا سه بار در روز افزایش دهید. نکته‌ی دیگر بوی سولفور است. گوگرد به طور طبیعی بوی تخم مرغ پوسیده می‌دهد. در نتیجه خوب است از صابونی استفاده کنید که این بو در آن کمتر باشد.

مقاله پیشنهادی:  طرز تهیه صابون زیتون

سخن پایانی

صابون گوگرد برای جوش، می‌تواند درمان خانگی خوبی برای شروع باشد. اما اگر از این محصول نتیجه‌ای دریافت نکردید، خوب است با مراجعه به پزشک به دنبال درمان قوی‌تری باشید که غالبا حاوی «سولفات استامید سدیم»، نوع دیگری از ترکیبات آکنه است. مهم‌تر از همه، در مورد درمان جوش توسط گوگر و محصولات تولید شده از آن، صبور باشید و مدام تغییرات پوستی را ردیابی کنید. این روند ممکن است حداقل 3 ماه طول بکشد. آیا شما تجربه‌ی استفاده از صابون گوگرد برای جوش را دارید؟ نظرتان در این رابطه چیست؟

 

برگرفته از: healthline

4 دیدگاه در “فواید صابون گوگرد برای جوش چیست؟

  1. aysoor گفت:

    سلام من ژل شستشوی هیدرو درما مخصوص پوست های اکنه ای استفاده میکنم و به تازگی به پیشنهاد اطرافیان صابون گوگرد pro derma رو خریداری کردم.ایا تداخل و استفاده از هردو محصول ممکنه عوارض داشته باشه؟

    1. علیرضا آقادادی‌پور گفت:

      سلام خیر تداخل نداره

  2. Raha گفت:

    سلام من ۱۸ سالمه و صورتم خیلی جوش میزنه صبح که از خواب پا میشم میبینم یه جوش جدید در آوردم دکتر هم رفتم و دارو داد و استفاده کردم اما موثر واقع نشد.از صابون تریاک هم استفاده کردم و خوب که نشد هیچ بدتر شد
    دیگه واقعا دارم نا امید میشم و نمیتونم تحمل کنم
    چه راهکاری دارید؟

    1. علیرضا آقادادی‌پور گفت:

      سلام شما باید دوآزمایش بدین یکی آزمایش هورمون ویکی سونوگرافی کبد تامشخص بشه مشکلتون چیه بعد برای درمان اقدام کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.