خواص

روغن کرچک برای مژه

روغن کرچک

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه‌ی درخت کرچک گرفته می‌شود. اعتقاد بسیاری بر این است که اسیدهای چربی که این روغن را تشکیل می‌دهند برای پوست بسیار مغذی هستند. گزارشات متعددی نیز حاکی از آن است که مصرف منظم این روغن موجب رشد بیشتر و ضخیم‌تر مژه‌ها و ابروها شده است. اما آیا واقعا روغن کرچک برای مژه و رشد آن مفید است؟

خواص روغن کرچک

روغن کرچک احتمالا بیش از هر چیز، به عنوان یک ملین خوراکی شناخته می‌شود. اما مدت زیادی است که توسط مردم سراسر دنیا، برای درمان بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها از جمله درمان آکنه، التهاب و کاهش چین و چروک و لک‌های ناشی از افزایش سن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده همچنین در بسیاری از محصولات زیبایی به عنوان یک ترکیب رایج به کار می‌رود، چراکه می‌تواند بدون مسدود کردن منافد پوست یا بدون تحریک آن، باعث ایجاد خاصیت آبرسانی در مواد آرایشی گردد.

نحوه‌ی استفاده از روغن کرچک برای مژه

توجه داشته باشید که قبل از خرید روغن کرچک، از اصالت و خلوص آن اطمینان حاصل کنید. روغن کرچکی که با روغن‌های دیگر یا سایر مواد تشکیل دهنده ترکیب شده باشد، ممکن است باعث تحریک شود یا نتیجه‌ی مورد نظر شما را حاصل نکند. دو نوع روغن کرچک وجود دارد که برای مصارف زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد: اولین آن روغن کرچک فشار سرد و روغنی شفاف است و دومی روغن کرچک سیاه جامائیکا و به رنگ قهوه‌ای تیره است. روغن کرچک سیاه جامائیکا به عنوان یکی از گزینه‌های برتر برای مصارف زیبایی، در سال‌های اخیر شهرت زیادی یافته‌است. اما هر دوی این انواع حاوی همان ویژگی‌هایی هستند که ممکن است باعث رشد موهای شما شود.

 

روغن کرچک برای مژه

 

یک روز قبل از اولین اعمال روغن بر روی مژه‌ها، مقدار کمی از آن را بر روی قسمتی از بازو تست کنید. اگر هیچ‌گونه سوزشی احساس نکردید، احتمالا مصرف این روغن کرچک  برای مژه‌های شما نیز ایمن خواهد بود. بهترین زمان برای اعمال روغن کرچک بر روی مژه، پیش از خواب است. برای این‌ کار طبق مراحل زیر عمل کنید:

1. اطمینان حاصل کنید که مژه‌هایتان تمیز و عاری از هرگونه مواد آرایشی است.

2. مقدار کمی روغن کرچک را به کمک تکه‌ای پنبه از داخل ظرف بردارید.

3. به آرامی، پنبه‌ی آغشته به روغن را به بالای خط مژه‌ی خود بمالید. این کار را با دقت بسیاری انجام دهید تا از ورود روغن به چشم جلوگیری شود. ورود روغن کرچک به داخل چشم بسیار تحریک‌کننده است و باید به سرعت شسته شود.

4. اجازه دهید روغن در طول شب روی مژه‌ی شما بماند و صبح آن را با آب یا پاک‌کننده‌ی آرایشی بشوئيد.

آیا تحقیقات علمی، اثر روغن کرچک برای مژه را تایید می‌کنند؟

هیچ مطالعه‌ی علمی وجود ندارد که ثابت کند روغن کرچک به رشد مژه کمک می‌کند. طی یک مطالعه در سال 2015 نشان داده شد که «رسینولیک اسید» یک مهار کننده بالقوه‌ی «پروستاگلاندین D2» است، به این معنی که ممکن است در جلوگیری از ریزش مو مفید باشد. «پروستاگلاندین D2» طی مطالعاتی به عنوان عامل اصلی ریزش مو در مردان مبتلا به طاسی الگوی مردانه شناخته شده است. در نتیجه برای اثبات اثرات مثبت روغن کرچک برای مژه به تحقیقات بیشتری احتیاج است.

 

روغن کرچک

مشاهده قیمت و خرید ← روغن کرچک اصل 30 سی‌سی

جمع بندی

درحالیکه بسیاری از محصولات زیبایی که نوید رشد بیشتر و بلندتر مژگان را می‌دهند، بسیار گران هستند، روغن کرچک یک گزینه‌ی طبیعی و مقرون به صرفه محصوب می‌شود. مصرف این روغن همچنین بی‌خطر و آسان است. هنوز هیچ تحقیق علمی برای پشتیبانی از تئوری خواص روغن کرچک برای مژه وجود ندارد، اما به طور قطع می‌توان گفت که مصرف این روغن بر روی مژه‌ها، موجب افزایش درخشش و همچنین ضخیم‌تر به نظر رسیدن آن‌ها می‌گردد. در نتیجه مصرف آن بی‌ضرر خواهد بود. آیا شما تا به حال از این روغن برای افزایش رشد مژه‌ها استفاده کرده‌‌اید؟ نتایج حاصل از آن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *